Onderwijs pioniers

Slotdag!

In hoofdletters. Zo stond “SLOTDAG OP” op 22 mei stond in mijn agenda. OP staat voor Onderwijs Pioniers, het traject waaraan ik mee heb mogen doen dit schooljaar. Alweer een jaar geleden kreeg ik Kimon, medewerker van Kennisland, aan de telefoon (tering, wat vliegt de tijd…). Hij vertelde mij dat ik een van de uitverkorenen was om in schooljaar 2014-2015 de titel “Onderwijs Pionier” te dragen.

Er volgden 4 enorm inspirerende bijeenkomsten (waar je onder het kopje “Onderwijs” nog veel meer over kan lezen) en veel mogelijkheden om te netwerken met andere enthousiaste docenten. Tussendoor een Facebook-groep die door velen fervent werd gevuld en veel en hard werken aan mijn Pioniers-project, de iBooks.

En dan die slotdag… Vooraf moesten de Pioniers op elkaar stemmen. We mochten aan 2 Pioniers uit het PO, 2 uit het VO en 2 uit het MBO punten geven. Er zouden dan op de slotdag 6 finalisten bekend gemaakt worden, die door een pitch de jury voor zich moesten winnen.

En je raadt het nooit… Ik zat bij de finalisten!! Met snelkloppend hart liep ik naar voren, naar de stoelen die voor de finalisten gereserveerd waren. Als vierde Pionier mocht ik mijn pitch doen en in mijn optiek ging die enorm goed. Dat zeiden (gelukkig) aardig wat mensen naderhand ook… 🙂
Helaas was ik geen nummer 1, maar ik zat gewoon bij de 7 finalisten van de Onderwijs Pioniers 2014-2015!!! Wat een eer. En wat een mooie dag.

Ik Pionier voorlopig nog wel verder…

Awesome Flickr Gallery Error - User deleted

NielsSlotdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *