PanoramaPaaspop

Paaspop 2015

Vrijdagmiddag. 14.25. Een drankje doen met de collega’s om het weekend in te luiden. Normaliter gaan we om 15.30 een potje sporten in de sporthal, maar vandaag bleef de sporttas thuis staan. Direct vanuit school zou ik namelijk naar mijn logeeradres gaan voor Paaspop 2015! Het logeeradres was (zoals de vorige keer) mijn collega, die Paaspop zo ongeveer in zijn achtertuin heeft.

Mijn partner in crime verschijnt om 15.00 op mijn werk en dan kunnen we gaan. Onderweg direct het eerste probleem: in de straat van mijn collega hebben ze de zaak geblokkeerd. Alleen mensen met doorrij-kaarten mogen er door. Met mijn allerliefste puppy-ogen weet ik te bewerkstelligen dat we er tóch door mogen.

Aangekomen bij mijn collega installeren we de bedjes (gezellig saampjes op de slaapbank) en kuieren we richting het Paaspop-terrein.

Ik heb mijn voorwerk gedaan (bijna alle namen uit de timetable opgezocht en omcirkeld wat ik wil zien) en de eerste act van de verlanglijst is Sunday Sun. Zoals verwacht zetten ze een goede show neer. Mooi meerstemmig, lekker strak en vrolijk.

De rest van de acts waren goed (Jett Rebel, Typhoon, The Good Oldfashioned Loverboys, Colin Cloud, Best of Foo, Anouk) grappig (Katastroof, Feestcafé De Snor, The Crazy Horse) en interactief (bouwen met Duplo, de BillBoard Konttest, Glow in the dark mini golf). Voor verdere recensies van de acts zou ik zeggen: zoek de betere recensenten (zoals RockPortaal).

Ik heb gruwelijk genoten van onder andere samen de dag beginnen in Café De Pijpiebar, spelen met de Duplo, gedrieën als Batman over het terrein lopen, onze snor drukken in Feestcafé De Snor, veel speciale gerechten proberen (terwijl “een bepaald iemand” alleen maar broodje frikandel met masjenèèès wilde), kijken of er tóch plaats was bij Schorem en kennis maken met leuke mensen! Er wordt zelfs al gesproken over een nieuwe afspraak om in Den Bosch drankjes te gaan doen.

Count me in.

Awesome Flickr Gallery Error - User deleted

NielsPaaspop 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *