182a68ff-546e-4af2-bbb5-f6ec3b7dbfc3

Onderwijs Pioniers – Bijeenkomst 4

Voor de laatste keer richting Utrecht voor de 4e bijeenkomst van de Onderwijs Pioniers. Ik vond het jammer. Ik had er wel ERG veel zin in. Ik denk dat ik daarom al rond 15.15 de parkeergarage aan de Kruisstraat in Utrecht in reed… 🙂

We begonnen met een goede opening: een presentatie van Per-Ivar Kloen. Over zijn OP-project en -traject van vorig jaar. Hoe dat ontzettend groot aan het worden is. En hoe het niet meer alleen ZIJN idee is. En: hoe je daar mee om kan gaan. Erg interessant!

Vervolgens gingen we werken aan onze pitches. In gemengde subgroepjes je pitch vertellen. Nou vertel ik wel eens het een en ander voor groepen/groepjes, maar ik had mijn hart in mijn keel zitten. Waarom? Ik heb geen idee.
De feedback was positief! Ik had een duidelijk verhaal. Alleen het eind, het maken van een conclusie, dat mag nog wel beter. Ben ik het zelf ook compleet mee eens.

Het eten was wederom weer perfect geregeld. Heerlijke tapas-achtige kleine hapjes. Top!

Daarna hadden we nog ongeveer een uur in onze eigen expeditiegroep. En zoals ik achteraf ook gezegd heb: ik vroeg me af wat we in dat uur zouden doen. Gelukkig had onze coach Jan een erg uitdagende werkvorm: we kregen een zakje met Legosteentjes en moesten daarmee ons Onderwijs Pioniers traject gaan uitbeelden. Mijn bouwwerk zag er zo uit:

Mocht je uitleg willen: mail even… 😉

Voor we het wisten hadden we een uur zitten praten. Vooral over onze positie binnen ons Pioniers-idee en of we daar wel of niet tevreden over waren. Erg leuk, interessant en leerzaam.

Ik kijk uit naar de slotbijeenkomst op 22 mei. Wie weet ben ik wel 1 van de 6 “finalisten”…

NielsOnderwijs Pioniers – Bijeenkomst 4

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *